NO*Ignarikets

Like utenfor Oslo, i den lille bygda Ytre Enebakk finner du vårt lille katteri🐾 Mitt navn er Kine Gundersen og jeg er en del av en familie på 4. Vi er 2 voksne med barn på 16 og 12 år.

Fra jeg var liten jente har jeg vokst opp med dyr rundt meg, og mine foreldre hadde ett lite oppdrett av NFO en lenger periode. Frem til jeg valgte å sette igang mitt eget så har jeg vært både lykkelig og stolt eier av både hest, hund og katt. Men til slutt ble valget enkelt – og min lidenskap for kattene vant❤️

Hva er viktig for oss?                                        Som eier og oppdretter er det viktig for oss og ha trygge, sunne og fornøyde katter. De vokser opp i stua, herjer i senger, hopper opp på kjøkkenbenker og gjør alle de hyss bare en katt kan gjøre. De møter oss i døra, skravler med oss og viser sin kjærlighet. Våre kattunger i oppdrettet vokser også opp slik hos oss, viktig at de vokser opp som en del av familien. Dette betyr at de raskt blir vant til mye mennesker og andre dyr rundt seg, de blir vant til lyder fra både støvsuger og dataspill. De vokser opp med skravling, kos,lek og oppdragelse.

Som oppdretter bestreber vi oss selvfølgelig og levere katter etter rasestandard, hvor foreldre og slekt er nøye sjekket og foreldre testet ihht NRR sine anbefalinger.

Kattunger vil bli levert med helseattest,pass, stamtavle, ID chip,2 x vaksine og kattungepakke fra Royal Canin.

 

%d bloggere liker dette: